perjantai 16. marraskuuta 2018

Kysytään julkisesti, te muutkin?: Miksi joukkoraiskaajille ei anneta ankarampia rangaistuksia, riistetä mahdollista Suomen kansalaisuutta ja poisteta maasta tuomionsa jälkeen?


Kysytään julkisesti te muutkin?: Miksi joukkoraiskaajille, allahin sotureille ei anneta ankarampia rangaistuksia, riistetä mahdollista Suomen kansalaisuutta ja poisteta maasta tuomionsa jälkeen?

Suomalainen toisinajattelija tamperelainen vaintottu toisinajattelija Seppo Lehto kysyy; Miksi eduskuntavaaleissa ja lehdistössä vaiennetaan rehti lähestyminen rajattomaan maahanmuuttoon ja islamin ihmisoikeusrikoksiin?

Huvittavaa kyllä ensimmäisenä perinteisistä "puolueista" on ottanut Seppo Lehdon ajaman ympärileikkauskiellon tosissaan lakialoitteena "vasemmistoliitto" ;) 

Suorastaan surkuhupaisa tilanne? Seppo Lehto teki jos 1992 kuntavaalien aikaan kuntalaisaloitteen ja lähetti sen myös eduskuntaan valmisteltavaksi eli silpojatahojen ankarasta kohtelusta lakiehdotuksena.

Seppo Lehto eduskuntaan valkoisena vaihtoehtona kevään 2019 eduskuntavaaleissa valkoinen tulevaisuus yhteinen tavoitteemme?

------------------
https://toisinajattelija-suomesta.blogspot.com/

Älkäämme salliko tulevaisuutemme mennä sirpaleiksi kuin lautasen ruokajonoruuhkassa?

-------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti